Πέταξαν iPhone 6 από τη Στρατόσφαιρα κι αυτό προσγειώθηκε στη Γη χωρίς ούτε μία γρατζουνιά (video)

Πέταξαν iPhone 6 από τη Στρατόσφαιρα κι αυτό προσγειώθηκε στη Γη χωρίς ούτε μία γρατζουνιά (video)

Στις 28 Νοεμβρίου του 2014, η εταιρεία κατασκευής προστατευτικών θηκών κινητών τηλεφώνων για στρατιωτικούς Urban Armor Gear έστειλε στη στρατόσφαιρα ένα νέα iPhone 6.

Στο ταξίδι του, το iPhone μέσα στη θήκη της εταιρείας, άντεξε στους 61,5 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν, έφτασε σε ύψος 101.000 ποδιών και συνάντησε ανέμους τόσο ισχυρούς όσο τα 112,7 χλμ την ώρα.

Σημειώνεται ότι η θήκη με το νέο iPhone είχε δεθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο για το ταξίδι μπαλόνι, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάβασης, το smartphone της Apple άντεξε σε πάρα πολλές αναταράξεις μέχρι το ειδικό αλεξίπτωτο να σταθεροποιηθεί.

Παράλληλα, και η προσγείωση ήταν δύσκολη καθώς το κατασκεύασμα όπου ήταν τοποθετημένο το iPhone 6 έσπασε.

Παρόλα αυτά, η θήκη και το smartphone της Apple δεν έπαθε τίποτα. Ετσι, το πολυέξοδο εγχείρημα της εταιρείας αποτέλεσε και την καλύτερη διαφήμιση. Το βίντεο αναρτήθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο YouTube στις 4 Ιανουαρίου.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC