Ριζικές αλλαγές θα κάνει η Samsung στο νέο Galaxy S6

Ριζικές αλλαγές θα κάνει η Samsung στο νέο Galaxy S6

H κορεάτικη εταιρία κινητής τηλεφωνίας Samsung ετοιμάζει κάτι καινούριο, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Στοχεύοντας κυρίως στην απλοποίηση του λογισμικού και στην κατάργηση άχρηστων λειτουργιών, η Samsung προγραμματίζει τον σχεδιασμό του νέου κινητού τηλεφώνου της Galaxy S6, μία καλύτερη εκδοχή του Galaxy S5.

Galaxy S5

samsunggalaxys5.jpg

Μέχρι τώρα η συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε κάνει ανακοινώσεις για αλλαγές και αφίξεις, πόσο μάλλον για αλλαγές που σχετίζονται με το λογισμικό. Το κινητό Galaxy S6 θα παρουσιαστεί στο επερχόμενο συνέδριο που γίνεται κάθε χρόνο στη Βαρκελώνη, Mobile World Congress. Με βάση φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, ενδέχεται το λογισμικό του S6 να είναι το Android 5.0 Lollipop.

Επιπλέον φημολογείται ότι η εταιρία θα ενισχύσει ορισμένα χαρακτηριστικά του κινητού, ενώ θα καταργήσει κάποια άλλα. Άλλοι ισχυρισμοί, θέλουν την εταιρία να κατασκευάζει το νέο μοντέλο από το μηδέν και να μην μένει σε επιφανειακές αλλαγές. Αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα γίνουν οι αποκαλύψεις, καθώς το συνέδριο της Βαρκελώνης που θα παρουσιαστεί το νέο κινητό, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC