Το σώμα του μέλλοντος: Καλλιτέχνης σχεδιάζει ρομποτικά όργανα

Το σώμα του μέλλοντος: Καλλιτέχνης σχεδιάζει ρομποτικά όργανα

Το σώμα του μέλλοντος: Καλλιτέχνης σχεδιάζει ρομποτικά όργανα

Εχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν το σώμα σας, αν μπορούσατε να συντηρείτε τα όργανα σας και να τα κάνετε update όπως τις ηλεκτρονικές σας συσκευές; Μία σχεδιάστρια, εμπνεύστηκε από την εύθραυστη ανθρώπινη ύπαρξη και δημιούργησε διαφημίσεις του μέλλοντος που προκαλούν δέος.

Οπως αναφέρει η ίδια η καλλιτέχνης στο blog της «Αυτή η φανταστική διαφημιστική καμπάνια παρουσιάζει ένα δυστοπικό μέλλον, στο οποίο θα έχουν θέση μόνο όσοι έχουν χρήματα να κάνουν update τα μέλη του σώματος τους.»

Η ιδέα πίσω από την καμπάνια Ascension και τα όργανα έχουν σχεδιαστεί από την Σαντάλ Σερίφ με τη βοήθεια του art designer Τάρεκ Αμπντελκάβι.

Για την έμπνευση, η Σαρίφ παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε Ολυμπιονίκες και προσπάθησε να μεταφέρει τις δυνατότητες τους στις αφίσες της.

Ηλεκτρονικές καρδιές που δε σταματάνε ποτέ, πνευμόνια με δεκαπλάσια χωρητικότητα και σπονδυλική στήλη με ελαστικότητα αίλουρου, βιονικά μάτια και φλέβες που εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του σώματος, είναι μόλις μερικές από τις φουτουριστικές προτάσεις της καμπάνιας.

tumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo1_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo2_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo3_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo4_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo5_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo6_500.pngtumblr_nfdkxzltwu1rtt03xo7_500.png

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC