Τέλος τα smartphones -Τα παλιά κινητά που επιστρέφουν στη μόδα και ο ρόλος της ισχυρής κυρίας της Vogue

Τέλος τα smartphones -Τα παλιά κινητά που επιστρέφουν στη μόδα και ο ρόλος της ισχυρής κυρίας της Vogue

Στην εποχή όπου τα smartphones έχουν κυριαρχήσει στην αγορά, η ιδέα της επιστροφής των κινητών παλιάς τεχνολογίας μοιάζει εντελώς παρωχημένη. Ωστόσο, μια νέα τάση της μόδας δείχνει να διαγράφεται στην αγορά των κινητών της Ασίας.

Τα νέα στοιχεία, των Ιαπωνικών οικονομικών αρχών, αποκαλύπτουν ότι οι εισαγωγές των παραδοσιακών κινητών αυξήθηκαν το 2014 για πρώτη φορά σε επτά χρόνια, ενώ οι εισαγωγές των smartphone ελαττώθηκαν . Οι ειδικοί  θεωρούν  ότι οι αριθμοί υπογραμμίζουν την επίμονη προσήλωση των Ιαπώνων στα οικεία και φθηνότερα κινητά τηλέφωνα. Μπορεί να μην προσφέρουν τις εντυπωσιακές εφαρμογές των εξελιγμένων τηλεφώνων, αλλά η απλότητα της χρήσης τους, η μεγάλη διάρκεια της μπαταρίας και η ανθεκτικότητα τους τα κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές.

japan1_1.jpg

Τα παλιά μοντέλα των κινητών,με πορτάκι ή χωρίς, μοιάζουν να αποκτούν όλο και περισσότερους θαυμαστές, ακόμα και στην Ευρώπη. Οι διαχειριστές ιστοσελίδων, που ειδικεύονται στην πώληση παλιών κινητών, αναφέρουν ότι έχει αυξηθεί ο αριθμός των πελατών, οι οποίοι αποφασίζουν να αφήσουν τα smartphone στο συρτάρι και να χρησιμοποιήσουν τα παλιά κινητά. Πολλοί αγοραστές γοητεύονται από την ρετρό τεχνολογία τους που τους δίνει κάτι διαφορετικό ενώ άλλοι τα αγοράζουν γιατί θεωρούν ότι έχουν γίνει σκλάβοι της τεχνολογίας και θέλουν να επιστρέψουν στους κλασσικούς τρόπους επικοινωνίας.

nokia.jpgnokia2.jpg

Τα παλιά κινητά δεν παραδίδουν το πνεύμα τους και ορισμένα μοντέλα αγοράζονται στο διαδίκτυο σε τιμές που ξεπερνούν και αυτές των σύγχρονων τηλεφώνων. Η εμφάνιση της  Αννα Γουίντουρ  , αρχισυντάκτρια του Vogue και «ιέρεια»της μόδας, με ένα παλιό μοντέλο κινητού σε δημόσια εκδήλωση δείχνει να επιβεβαιώνει την επιστροφή στην μόδα των κινητών που μάζευαν σκόνη, κλεισμένα σε κάποιο συρτάρι.

wintour_0.jpg

o-anna-wintour-570.jpg8402a8c62.jpgo-nokia-anna-wintour-570.jpg3bf05ee1c.jpgn-anna-wintour-phone-large570.jpganna-wintour-profile.jpganna-wintour-gallery.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC