Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017

Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017

Ενα αυτοκίνητο με την ικανότητα να ξεδιπλώνει τα «κρυμμένα» του φτερά, να γκαζώνει και να ίπταται στους ουρανούς. Το απόλυτο όνειρο για κάθε φαν των οχημάτων, ένα σενάριο που πριν κάποια χρόνια φάνταζε σχεδόν αδύνατο, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί.

Από το 2017 και μετά, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο λόγος για το νέο μοντέλο της εταιρίας AeroMobil που φαίνεται έτοιμο να «σκίσει» τους ουρανούς, ταξιδεύοντας και βλέποντας τα υπόλοιπα οχήματα από… ψηλά.

«Θέλαμε μια άλλου είδους τεχνολογική επανάσταση. Μια επανάσταση στον χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης» τονίζει ο γενικός διευθυντής της AeroMobil, Juraj Vaculik αναφερόμενος στο ολοκαίνουργιο «κόσμημα» της εταιρίας. «Τα αμάξια με την ικανότητα αυτόματης οδήγησης, χωρίς την παρουσία οδηγού, είναι απλά μια μικρή βελτίωση στο πρόβλημα των μεταφορών. Η πραγματική λύση είναι τα ιπτάμενα αμάξια» συμπλήρωσε.

Φυσικά, το όχημα που θα είναι διαθέσιμο από το 2017 και μετά, θα απευθύνεται σε οδηγούς με κάποια… οικονομική άνεση. Η τιμή του μοντέλου της AeroMobil δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά όπως αναφέρθηκε θα κοστίζει «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».

Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα πρότυπο όχημα, το οποίο όμως δεν θα διαφέρει παρά ελάχιστα από αυτό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Εφοδιασμένο με σύστημα «αυτόματου πιλότου» και με αλεξίπτωτα, το μοντέλο της AeroMobil έρχεται να «αναστατώσει» τον τομέα της ιδιωτικής μετακίνησης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το απίθανο ιπτάμενο όχημα:

am_foto_01.jpg

am_foto_07.jpg

am_foto_08.jpg

am_foto_09.jpg

am_foto_05.jpg

am_foto_04.jpg

am_foto_06.jpg

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC