Επανάσταση από την Amazon- Παράδοση προϊόντων μέσω drones (BINTEO)

Επανάσταση από την Amazon- Παράδοση προϊόντων μέσω drones (BINTEO)

Έγκριση από την Αμερικανική Ομοσπονδία Διοίκησης Αεροπορίας (FAA) πήρε η Amazon για να ξεκινήσει τις δοκιμές παράδοσης προϊόντων μέσω drones.

Το φιλόδοξο εγχείρημα της εταιρίας, ονομάζεται Prime Air, και αναμένεται να φέρει επανάσταση στην παράδοση εμπορευμάτων μέσω Ίντερνετ.

Η Amazon, μάλιστα, είχε απειλήσει πως η μη έγκριση του σχεδίου της θα είχε ως αποτέλεσμα τη μεταφορά της εταιρίας εκτός αμερικανικού εδάφους. Η FAA αποφάσισε να επιτρέψει τις δοκιμαστικές πτήσεις υπό ορισμένες προϋποθέσεις, που αφορούν την οπτική επαφή μεταξύ του χειριστή και μη επανδρωμένου σκάφους, το ύψος της πτήσης να μην ξεπερνά τα 400 πόδια αλλά και την πλήρη ιατρική πιστοποίηση του πιλότου.

Σε ένα video η εταιρία είχε παρουσιάσει την διαδικασία των νέων παραδόσεων με drones.

1 Comment

  1. Πιλότος; Τι πιλότους έχουνε βάλει, στρουμφάκια;

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC