Ετσι θα γίνονται οι πληρωμές μέσω του Facebook Messenger

Ετσι θα γίνονται οι πληρωμές μέσω του Facebook Messenger

Μια νέα υπηρεσία του Facebook Messenger σκοπεύει να φέρει τα πάνω- κάτω σε όσα ξέραμε για την αποστολή χρημάτων.

Η νέα αυτή εφαρμογή προσφέρει ευκολία και ταχύτητα στην μεταφορά χρηματικών ποσών ανάμεσα σε δύο χρήστες, μέσω της αποστολής ενός απλού μηνύματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Facebook, το νέο εργαλείο θα είναι εύχρηστο, δωρεάν και ασφαλές και προς το παρόν θα απευθύνεται μόνο στους χρήστες των ΗΠΑ και σε εκείνους που έχουν πιστωτική κάρτα VISA ή Mastercard, οι οποίες έχουν εκδοθεί σε αμερικανικές τράπεζες.

Οι συναλλαγές θα γίνονται απλά με την χρήση του σήματος του δολαρίου που θα εμφανίζεται εντός του πεδίου αποστολής του μηνύματος. Μετά το πάτημα του κουμπιού θα πληκτρολογείται το ποσό, που επιθυμείτε να σταλεί. Το ποσό θα βρίσκεται στον λογαριασμό του αποδέκτη εντός περίπου δύο ημερών.

Στην ανακοίνωση της δημοφιλούς πλατφόρμας για τη νέα υπηρεσία γίνεται ιδιαίτερη μνεία για την ασφάλεια της διαδικασίας αλλά και την ενίσχυση των υποδομών που θα την φιλοξενούν. Βέβαια αυτό που δεν αναφέρεται το πότε θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC