Τέλος το κλασικό πληκτρολόγιο Qwerty -Η νέα διάταξη γραμμάτων που υπόσχεται ταχύτητα

Τέλος το κλασικό πληκτρολόγιο Qwerty -Η νέα διάταξη γραμμάτων που υπόσχεται ταχύτητα

Το QWERTY είναι το συνηθισμένο πληκτρολόγιο που όλοι έχουμε στους υπολογιστές μας. Ενα νέο πληκτρολόγιο, με εντελώς διαφορετικό σχεδιασμό και κουμπιά υπόσχεται ότι θα κάνει το QWERTY παρελθόν…

Πρόκειται για το πληκτρολόγιο BeeRaider που έχει σχεδιαστεί με βάση τη λογική κάτι που σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, το καθιστά πιο εργονομικό και πιο αποτελεσματικό.

Εφευρέτης του νέου αυτού τύπου πληκτρολογίου ο McEnaney ο οποίος απογοητευμένος από τους περιορισμούς της παραδοσιακής διάταξης QWERTY, δημιούργησε ένα νέο που θεωρούσε ότι θα τον βολεύει περισσότερο.

Εμπνευσή του η… μέλισσα. Και για αυτό το πληκτρολόγιο μοιάζε με μια μέλισσα που ίπταται.

Οι βασικές διαφορές του από το πληκτρολόγιο QWERTY είναι ότι η διάταξη είναι μεγαλύτερη, τα πλήκτρα που χρησιμοποιούνται περισσότερο βρίσκονται στο κέντρο και αυτά που χρησιμοποιούνται λιγότερο, είναι τοποθετημένα πιο μακριά.

Μάλιστα, ο κατασκευαστής του υποστηρίζει ότι ο καθένας, με το νέο αυτό πληκτρολόγιο, μπορεί να γίνει ικανός δακτυλογράφος μέσα σε 20 λεπτά.

10899057_1524374391165219_1618751646_n.j49799_beekeys_002.jpgbeeraider_04.jpgsoliloquy-slider-image-4.jpg

3 comments
MarakiChalkidou
MarakiChalkidou

Και μου βάζει το delete στο κέντρο... που το χρησιμοποιείς μία στις τόσες ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ! 

elimav21
elimav21

εγώ που ξέρω τυφλό θα το αγοράσω μόνο όταν καταργηθούν τελείως τα qwerty!

RickJordan
RickJordan

Αν βολέψει κάποιους θα είναι τα νήπια που τώρα ξεκινούν! Οι υπόλοιποι θα αρχίσουμε από apps που θα εξομοιώνουν την συγκεκριμμένη διάταξη σε smartphones και tablets και αν όντως σε 20 λεπτά μας βολέψει, τότε μπορεί να πάμε και σε hardware.


Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC