Τεράστιες αλλαγές στο Facebook Messenger- Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τεράστιες αλλαγές στο Facebook Messenger- Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Επαναστατικές αλλαγές προανήγγειλε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Facebook F8 Developer, που σχετίζονται με τη μετατροπή του Messenger σε mega Messenger.

Οι χρήστες θα έχουν, πλέον, τη δυνατότητα να στέλνουν εκτός από φωτογραφίες, μουσική, GIFs αλλά και να ενσωματώνουν άλλες εφαρμογές στα μηνύματά τους.

Η εταιρία ήδη έχει θέση σε εφαρμογή video, κλήση αλλά και τη μεταφορά χρημάτων μέσα από ένα μήνυμα. Ωστόσο, δεν θα περιοριστεί εκεί, καθώς οι νέες δυνατότητες θα είναι ένα μείγμα επικοινωνίας, gaming και e-commerce.

facebookmessenger.jpg

Μελλοντικά για παράδειγμα, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να με το πάτημα ενός κουμπιού στο Messenger να μπαίνει σε app υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίων, ώστε να κάνει αγορά, και μετά μέσω αυτού να μοιράζεται τις λεπτομέρειες με ένα φίλο του στην κοινωνική πλατφόρμα.

Περισσότερα από 40 νέα add-on apps έχουν ανακοινωθεί από την εταιρία, με συνεργασίες όπως με την Camoji που δημιουργεί μικρά GIFs από την κάμερα του κινητού, το Weather Channel για προβλέψεις καιρού, την Ultratext για text GIFs και πολλά άλλα.

messenger-business.jpg

Messenger Business

Το νέο αυτό εργαλείο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αλλαγές. Οι εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενσωματώνουν στο Facebook Messenger τις ιστοσελίδες τους, να επιβεβαιώνουν παραγγελίες τους αλλά και να παρέχουν υποστήριξη πελατών.

messenger-platform-01-570.jpg

messenger-platform-05-570.jpg

Αναλυτικά όλες οι αλλαγές:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC