Ερχεται το Messenger.com – Νέα αυτόνομη πλατφόρμα επικοινωνίας

Ερχεται το Messenger.com – Νέα αυτόνομη πλατφόρμα επικοινωνίας

Αυτόνομο site θα είναι πλέον το Messenger, επιτρέποντας στους χρήστες του να μιλούν χωρίς να είναι εντός του Facebook.

Το Messenger.com προαναγγέλλει της νέα υπηρεσία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, Facebook Business για επιχειρήσεις, όπου το Messenger θα αποτελεί βασικό κομμάτι.

Οι χρήστες μέσω του νέου εργαλείου θα μπορούν εισάγοντας το username και το password τους να συνομιλούν online από τον browser τους, χωρίς να αποσπώνται από τις ειδοποίησεις του Facebook.

814962_messenger1.jpg

Το εργαλείο αυτό προς το παρόν υποστηρίζει μόνο την αγγλική γλώσσα, κάνοντας χρήση υπηρεσιών, όπως φωνητικές και βίντεο κλήσεις, ηλεκτρονικά αυτοκόλλητα, GIFs, να κάνει like σε συνομιλίες αλλά και να συμμετάσχει σε ομαδικές συνομιλίες.

Πατώντας το σύμβολο «γρανάζι», ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να προσωποποιεί τις ρυθμίσεις, έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του.

Προσωρινά είναι διαθέσιμο στον περιηγητή Safari για Mac, ενώ σύντομα θα υπάρξει και υποστήριξη και σε άλλους browsers.

messenger.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC