Η απάνθρωπη πλευρά του διαδικτύου: Αστεγοι διαβάζουν προσβλητικά tweets και ξεσπούν σε κλάματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απάνθρωπη πλευρά του διαδικτύου: Αστεγοι διαβάζουν προσβλητικά tweets και ξεσπούν σε κλάματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο συγκλονιστικό βίντεο που δείχνει άστεγους να διαβάζουν απάνθρωπα tweets που έχουν γραφτεί γι ‘αυτούς, θα σας προκαλέσει σφίξιμο στο στομάχι.

Το κλιπ, που γυρίστηκε από το δημιουργικό γραφείο της Leo Burnett στο Τορόντο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με το θέμα των αστέγων, έχει σχεδιαστεί για να κάνει τους ανθρώπους να σκεφτούν πολύ πριν πουν κάτι άσχημο για τον τρόπο που βλέπουμε τους ανθρώπους που κοιμούνται στο δρόμο.

Πολλοί από τους ανθρώπους ξεσπούν σε δάκρυα καθώς διαβάζουν σχόλια όπως, «Μισώ τους άστεγους, δεν λυπάμαι γι’ αυτούς» και «Είδα έναν άστεγο κορίτσι στην απέναντι πλευρά του δρόμου και μου ήρθε αναγούλα».

Ένα μέλος της ομάδας που έκανε το βίντεο, δήλωσε: «Εχουμε στόχο να δώσουμε φωνή στους αστέγους και να ένα ανθρώπινο πρόσωπο στα άτομα που τόσο συχνά πέφτουν στα λάθος στερεότυπα.»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC