Μπαίνει συνδρομή και στο YouTube -Τι ετοιμάζει η Google

Μπαίνει συνδρομή και στο YouTube -Τι ετοιμάζει η Google

Το YouTube σε συνεργασία με τη Google θα προσφέρει, για πρώτη φορά μία συνδρομητική υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις.

Το σχέδιο αποκαλύφθηκε σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στους συνεργάτες του YouTube και όπως εξηγεί, θα προσφέρει στους καταναλωτές την επιλογή να πληρώσουν για μια «χωρίς διαφημίσεις» έκδοση του YouTube καταβάλλοντας ένα μηνιαίο πάγιο.

Η πρόσθετη επιλογή ζητάει από τους χρήστες να συμφωνήσουν στους αναθεωρημένους όρους και σημειώνει ότι οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ στις 15 Ιουνίου 2015.

Σύμφωνα με τους ενημερωμένους Όρους στο Πρόγραμμα συνεργατών του YouTube, το YouTube θα πληρώνει τους δημιουργούς του 55% των συνολικών καθαρών εσόδων από συνδρομές – το ίδιο ποσοστό που σχετίζονται με τα έσοδα από διαφημίσεις.

«Ετσι θα δημιουργήσει μια νέα πηγή εσόδων που θα συμπληρώσει την ταχέως αναπτυσσόμενη διαφημιστική υπηρεσία» προσθέτει η επιστολή.

Ωστόσο στο mail δεν γνωστοποιήθηκε η τιμή της συνδρομής ούτε πότε υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για το κοινό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC