Νέες αλλαγές στο Facebook -Το «εργαλείο» που καταργεί το κοινωνικό δίκτυο

Νέες αλλαγές στο Facebook -Το «εργαλείο» που καταργεί το κοινωνικό δίκτυο

Όπως έγινε γνωστό, η κοινωνική πλατφόρμα του Facebook προτίθεται να σταματήσει την πρόσβαση στα hastags.

Αυτό αναμένεται να συμβεί από τις 30 Απριλίου, οπότε και θα διακοπεί η πρόσβαση στα hashtags από εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων.

Η Tint, υπηρεσία αναλύσεων, ενημέρωσε τους χρήστες της ότι το Facebook σταματά από το API του την τροφοδοσία τρίτων με πληροφορίες από τα hashtags.

Υπηρεσίες όπως είναι το Tint είναι αρκετά χρήσιμες, καθώς βγάζουν χρήσιμα στατιστικά στοιχεία για τα trends στο κοινωνικό δίκτυο, παρέχοντας στους διαφημιστές σημαντικά αποτελέσματα για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες.

Χωρίς τα δεδομένα από τα hashtags οι διαφημιστές και οι διαχειριστές σελίδων στο Facebook δεν θα έχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για την ανάλυση της συμπεριφοράς των μελών του κοινωνικού δικτύου.

Εκτιμάται ότι, στο πλαίσιο της επέκτασης των υπηρεσιών του, πιθανόν επί πληρωμή, το Facebook θα λανσάρει ένα ξεχωριστό εργαλείο για τη διαχείριση των πληροφοριών από τα hashtags.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC