Επιστρέφει το φιδάκι στα κινητά -Ολες οι λεπτομέρειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστρέφει το φιδάκι στα κινητά -Ολες οι λεπτομέρειες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχάστε το Angry Birds και το Candy Crush Saga γιατί το φιδάκι, το καλύτερο παιχνίδι που σχεδιάστηκε ποτέ για τα κινητά τηλέφωνα, επιστρέφει.

Και μπορεί όλοι όσοι είχαμε στο παρελθόν το κλασικό μοντέλο της Nokia να αναπολούμε τις στιγμές που ήμασταν απλά πάνω από την οθόνη του για να περάσουμε στην επόμενη πίστα, το νέο φιδάκι όμως θα είναι διαθέσιμο πλέον για κάθε συσκευή iOS, Android και Windows από την επόμενη Πέμπτη στις 14 Μαΐου.

Το νέο φιδάκι θα κυκλοφορήσει ως «Snake Rewind» και θα έχει 10 επίπεδα, διαφορετικά οπτικά εφέ και μουσική, άλλους τύπους ειδικών φρούτων με ιδιαίτερες δυνάμεις και, όπως υποδηλώνει και το όνομα του, θα επιτρέπει στους χρήστες να επαναφορτώσουν το φιδάκι μόλις «πεθάνει».

Τα καλύτερα οπτικά εφέ, οι ήχοι του και άλλα καινοτόμα χαρακτηριστικά, είναι αυτά που ξεχωρίζουν το “Snake Rewind” από το κλασικό φιδάκι, εξηγεί ο Taneli Armanto που το δημιούργησε.

Δεν μπορούμε να περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC