Πως θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία από την ουρά στα ΑΤΜ -Εφαρμογή εντοπίζει αυτά που δεν έχουν κόσμο

Πως θα γλιτώσετε την ταλαιπωρία από την ουρά στα ΑΤΜ -Εφαρμογή εντοπίζει αυτά που δεν έχουν κόσμο

Η επιβολή των capital controls προκάλεσε πανικό στους πολίτες αλλά και ατελείωτες ουρές μπροστά από τα ΑΤΜ.

Αποτέλεσμα είναι η πολύωρη ταλαιπωρία για τον καταθέτες, οι οποίοι περιμένουν υπομονετικά για να κάνουν την ανάληψη των 60 ευρώ που δικαιούνται ημερησίως.

Λύση σε αυτό έρχεται να δώσει η εφαρμογή «Βρες ΑΤΜ» που προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες της να ανακαλύψουν τα πιο κοντινά ATM, τις τράπεζες που τους ενδιαφέρουν και να δουν σε πραγματικό χρόνο αν έχουν χρήματα προς ανάληψη.
Παράλληλα και αυτό είναι το πιο σημαντικό λόγω των capital controls πως οι χρήστες μπορούν ναν ενημερώσουν τους υπόλοιπους για την κατάσταση του ΑΤΜ στο οποίο βρίσκονται με δύο clicks και να βοηθήσουν στην αποφυγή ταλαιπωρίας.

Προς το παρόν η συγκεκριμένη εφαρμογή υποστηρίζεται από λογισμικό Android, δεν είναι διαθέσιμο για Windows phones και αναμένεται η έγκριση της Apple για το iOS.

atn-find.jpg

1 Comment

  1. thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC