Τέρμα πια τα… αμήχανα email: Η Google επιτέλους ενεργοποίησε το «Undo Send» στο Gmail (VIDEO)

Τέρμα πια τα… αμήχανα email: Η Google επιτέλους ενεργοποίησε το «Undo Send» στο Gmail (VIDEO)

Πόσα λάθος email μπορεί να στέλνονται κάθε μέρα στον κόσμο; Μηνύματα με λάθος περιεχόμενο, ή ακόμα χειρότερα προς τα… λάθος άτομα. Η Google επιτέλους δίνει μια λύση στο αιώνιο πρόβλημα των λανθασμένων email.

Μετά από παρακλήσεις χιλιάδων χρηστών της, η Google αποφάσισε να προστατεύσει τους πιο απρόσεκτους, εφοδιάζοντας το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο με την ικανότητα «Undo». Πλέον, μετά την αποστολή ενός email, θα είναι δυνατή η διαγραφή του. Ωστόσο, δίνει περιορισμένο χρόνο στους χρήστες της για να… εξαφανίσουν το λάθος τους.

Για την ενεργοποίηση της επιλογής «Undo» αρκεί μόνο μια μικρή τροποποίηση στις ρυθμίσεις του λογαριασμού. Πηγαίνετε στις «Ρυθμίσεις» του λογαριασμού και στον κατάλογο με τα «Γενικά» θα βρείτε την επιλογή «Ενεργοποίηση Undo Send». Ρυθμίζετε τον χρόνο που θα σας δίνεται αυτή η δυνατότητα, που είναι έως και 30 δευτερόλεπτα, και πλέον μπορείτε να διορθώσετε τα λάθη σας.

Αρκεί να τα εντοπίσετε εγκαίρως.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Google για να ανακοινώσει την ενεργοποίηση της επιλογής «Undo Send»:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC