Έρχονται ταινίες και σειρές στο YouTube Red

Έρχονται ταινίες και σειρές στο YouTube Red

Το ΥοuTube στοχεύει να κατοχυρώσει δικαιώματα για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες στη νέα συνδρομητική του υπηρεσία που ονομάζεται YouTube Red. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal η κίνηση προσθέτει το YouTube στον κατάλογο με τους ανταγωνιστές στο χώρο αυτό όπως το Netflix και το Hulu.

Σημειώνεται πως οι συνδρομητές της νέας υπηρεσίας θα μπορούν να βλέπουν μέσω streaming τις ταινίες που θέλουν, πληρώνοντας ένα σταθερό ποσό 9,99 δολαρίων τον μήνα.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό με ποια στούντιο θα συνεργαστεί το YouTube, αλλά αξίζει να αναφερθεί πως στο YouTube Red υπάρχει ειδικός χώρος όπου φιλοξενούνται εκπομπές και videos που έχουν δημιουργηθεί από τους χρήστες της δημοφιλέστερης πλατφόρμας αναπαραγωγής βίντεο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC