Φήμες για λεπτότερο iPhone 7 σε σύγκριση με το 6S

Φήμες για λεπτότερο iPhone 7 σε σύγκριση με το 6S

Ημέρα φημών σήμερα και έτσι σειρά είχε το αρκετά αξιόπιστο ιαπωνικό blog Mac Otakara που παρουσιάζει περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο iPhone 7.

Με βάση λοιπόν πηγές κοντά στην Apple, το Mac Otakara υποστηρίζει πως η επερχόμενη ναυαρχίδα της Apple θα είναι κατά 1mm λεπτότερη από το τωρινό iPhone 6S που το πάχος του είναι στα 7.1 mm. Η νέα λοιπόν συσκευή θα έχει πάχος 6.1 mm το ίδιο δηλαδή με το iPod Touch.

Επίσης το iPhone 7 δεν θα είναι αδιάβροχο μιας και η Apple αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα ίδια υλικά για το σασί του που είδαμε και στο τωρινό μοντέλο – κάτι που πάει κόντρα στις προηγούμενες φήμες – αλλά αντί για αυτό θα έχει μια λεπτότερη lightning θύρα.

Ακόμη και σύμφωνα πάντα με τις πηγές του site η οπίσθια κάμερα της συσκευής δεν θα προεξέχει και θα είναι σε πλήρη αρμονία με το σασί. Τέλος για πρώτη φορά η συσκευή θα έρθει με στερεοφωνικά ηχεία.

Πηγή: appleworldhellas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC