Η Dell κατασκεύασε μία οθόνη αφής 70 ιντσών για σχολεία

Η Dell κατασκεύασε μία οθόνη αφής 70 ιντσών για σχολεία

Αναμφισβήτητα, η νέα οθόνη 70 ιντσών της Dell με την ονομασία C7017T κερδίζει τους μαυροπίνακες και τις κιμωλίες, αλλά και τους λευκούς πίνακες με τους μαρκαδόρους για… πλάκα.

Η νέα C7017T με την διαγώνιο των 70 ιντσών σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τους διαδραστικούς πίνακες σε σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα, και στον εξοπλισμό της περιλαμβάνει 10-finger touch control αλλά και δύο pens για σχεδιασμό, σημειώσεις κ.λπ.

Βεβαίως, με ανάλυση 1920 x 1080 pixels, αμφιβάλλουμε ότι θα ήθελε κάποιος να την έχει σπίτι του, ωστόσο επαρκεί για τις ανάγκες της τάξης και για συνεργατικές συνεδρίες.

Επιπλέον, είναι και αρκετά οικονομικότερη από το Surface Hub της Microsoft, που όμως είναι και μεγαλύτερο σε διαστάσεις, με διαγώνιο 84 ιντσών. Από την άλλη, στην τιμή των $4999 που κοστίζει η Dell C7017T δεν περιλαμβάνεται ενσωματωμένος υπολογιστής.

Να αναφέρουμε, ότι βεβαίως η 70άρα οθόνη αφής της Dell, δεν απευθύνεται μόνο σε σχολεία ή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά και σε επαγγελματικά γραφεία και εταιρείες κάθε είδους, που επιθυμούν να κάνουν τις παρουσιάσεις τους περισσότερο διαδραστικές και ενδιαφέρουσες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC