Τι είναι το «Touch Disease» που δημιουργεί πρόβλημα στο iPhone 6

Τι είναι το «Touch Disease» που δημιουργεί πρόβλημα στο iPhone 6

Το πρόβλημα που εμφανίζεται στις οθόνες του iPhone 6 και στο 6 Plus είναι σαν μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να επηρεάσει έναν αυξανόμενο αριθμό smartphones, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

Το πρόβλημα εμφανίζεται με μια γκρι μπάρα στο επάνω μέρος της οθόνης και μειωμένη απόκριση στη λειτουργία αφής, ενώ όλο και περισσότεροι χρήστες παραπονιούνται γι’ αυτό στις συσκευές τους. Έχοντας το παρατσούκλι «Touch Disease» η γκρι μπάρα λέγεται ότι μεγαλώνει έως ότου ολόκληρη η οθόνη καταστεί «άχρηστη».

Δεν είναι σαφές πόσο διαδεδομένο είναι το πρόβλημα, αλλά αν πρόκειται για ένα ελάττωμα κατασκευής της συσκευής της Apple, όπως υποστηρίζουν κάποιοι «γκουρού» σε θέματα σχετικά με iPhone, εκατομμύρια συσκευές θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι ευάλωτες σε αυτό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει το πρόβλημα στην ιστοσελίδα της Apple με κάποιους από αυτούς να λένε ότι η εταιρεία δεν το έχει αναγνωρίσει ως πρόβλημα.

Το «Touch Disease» το οποίο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα ενός ελαττωματικού σχεδιασμού φαίνεται να αυξάνεται προοδευτικά σε όλη την οθόνη των επηρεαζόμενων τηλεφώνων μέχρι αυτή να σταματήσει να λειτουργεί εντελώς.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι δεν φαίνεται το πρόβλημα να είναι στην οθόνη των συσκευών γιατί ακόμη και αν αντικατασταθεί η οθόνη, το πρόβλημα παραμένει. Το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο σύστημα που ελέγχει την οθόνη αφής και τις κολλήσεις. Επιπλέον ο χρήστης δεν μπορεί να το λύσει μόνος του και πρέπει να απευθυνθεί στους ειδικούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC