Σύγκριση όλων των iPhone σε ένα βίντεο

Σύγκριση όλων των iPhone σε ένα βίντεο

Με κάθε κυκλοφορία ενός νέου iPhone, το δημοφιλές κανάλι του YouTube, EverythingApplePro, δεν χάνει ευκαιρία να παρουσιάσει όλη τη σειρά smartphone της Apple.

Όλες οι συσκευές iPhone, από το πρώτο του 2007 μέχρι το τελευταίο που μόλις κυκλοφόρησε, παρατάσσονται σε μια σειρά, προκειμένου οι θεατές να διαπιστώσουν πόσο γρήγορα «τρέχει» το κάθε μοντέλο.

Στο τελευταίο βίντεο του καναλιού, με αφορμή την κυκλοφορία του iPhone 7 και 7 Plus, στον… πάγκο μπαίνουν οι εξής συσκευές: 2G, 3G, 3Gs, 4, 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus και φυσικά 7 και 7 Plus.

Τα μοντέλα δοκιμάζονται ως προς το χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης, το χρόνο ενεργοποίησης της κάμερας, τη μέγιστη θερμοκρασία που ανεβάζουν, την ταχύτητα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος (στα νεότερα μοντέλα), κ.α.

Δείτε το βίντεο…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC