ΙPHONE 7-ΒΟΜΒΕΣ-Κυκλοφορούν ελεύθερα και εκρήγνυνται κατά τη μεταφορά τους

ΙPHONE 7-ΒΟΜΒΕΣ-Κυκλοφορούν ελεύθερα και εκρήγνυνται κατά τη μεταφορά τους

Άγιο είχε ο παραλήπτης ενός iPhone 7 Plus ο οποίος αν και περίμενε πώς και πώς το νέο του κινητό, αυτό εξερράγη κατά τη μεταφορά του.

«Κάτι συνέβη μεταξύ του εργοστασίου και παράδοσης», δήλωσε ο χρήστης.

Ο χρήστης του Reddit Kroopthesnoop, ανέβασε τις εικόνες από το κατεστραμμένο iPhone το οποίο όπως φαίνεται έχει διαλυθεί εντελώς.

iiiphone

Το iPhone εξερράγη ενώ βρισκόταν ακόμα στο κουτί του ενώ η ιστορία του φαίνεται πιστευτή, καθώς ο χρήστης δεν ισχυρίζεται ότι καταστράφηκε η περιουσία του από τη συσκευή, αλλά ούτε φαίνεται να του έχει βάλει ο ίδιος επίτηδες φωτιά.

iphone

Ο συνεργάτης του, βρίσκεται σε επαφή με εκπρόσωπο της εταιρείας στο Τέξας ώστε να δουν τι ακριβώς πήγε στραβά με το κινητό.

Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που φαίνεται να φοβούνται ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο συγκεκριμένο iPhone πιθανόν να επηρεάσει και άλλα smartphone της Apple.

iphonee

Το είδος της μπαταρίας που χρησιμοποιείται στο iPhone και σε άλλες συσκευές είναι σχεδόν πάντα ασφαλές, αλλά μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επικίνδυνο – εάν η μπαταρία έχει τρυπηθεί, διότι τότε θα μπορούσε να εκραγεί ή να πάρει φωτιά.

4 Comments

  1. σοβαρά τώρα… ποιος υπογράφει αυτή την βλακεία . 
    3 εικόνες Samsung  και ένα μέρος ενός Iphone ! 
    Σοβαρευτείτε ! με τέτοιο τίτλο και το παιχνίδι των εντυπώσεων. .

  2. αναλογα με τη βλακεια αυτου που εγραψε το αρθρο ειναι και ο τιτλος. Τι απυθμενη βλακεια

  3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    δεν υπαρχετε

  4. Να έχει βόμβα το iPhone και να εκρήγνυται το Samsung είναι πολύ πρωτότυπο!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC