Χρυσό βραβείο για το myF2G app της WIND

Χρυσό βραβείο για το myF2G app της WIND

Βραβείο GOLD απέσπασε το myF2G app στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές για Καταναλωτές» των Cyta Mobile Excellence Awards 2016 που για ακόμη μια φορά ανέδειξαν το υψηλό επίπεδο του Mobile Business και Marketing στην χώρα μας.

Τo myF2G app για κινητά αποτελεί ένα κανάλι ψηφιακής επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των συνδρομητών F2G, που διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα κανάλια, τόσο σε επίπεδο καινοτομίας, όσο και σε επίπεδο αποτελεσματικότητας.

vraveioΗ Χριστίνα Πετράκη, Social Media Specialist της WIND Ελλάς και η Βανέσσα Παρασκευόπουλου, Online Marketing Coordinator της WIND Ελλάς παραλαμβάνουν το βραβείο.

Ειδικότερα, η εφαρμογή myF2G που αναπτύχθηκε για λειτουργικά iOS, Android και Windows Phone, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν τον έλεγχο της σύνδεσής τους (υπόλοιπο λογαριασμού, υπολειπόμενος χρόνος πακέτων ομιλίας/SMS/MB, κλπ), να ενημερωθούν και να ενεργοποιήσουν πακέτα, να ανανεώσουν το χρόνο ομιλίας τους από όπου και αν βρίσκονται (μέσω Pay Pal, πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κτλ), να βρουν το πλησιέστερο κατάστημα WIND, να επωφεληθούν από προσφορές, να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς και να βρουν χρήσιμες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή θα βρείτε στο wind.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC