Η Samsung θα ενσωματώσει βοηθό τεχνητής νοημοσύνης στο επερχόμενο Galaxy 8

Η Samsung θα ενσωματώσει βοηθό τεχνητής νοημοσύνης στο επερχόμενο Galaxy 8

Ένα ψηφιακό βοηθό τεχνητής νοημοσύνης σκοπεύει να διαθέσει σύντομα η Samsung Electronics για το επερχόμενο κινητό της τηλέφωνο Galaxy 8, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει την εμπιστοσύνη στους πελάτες της μετά την «τραγωδία» με τα Galaxy 7 Note.

Τον Οκτώβριο η εταιρεία είχε ανακοινώσει την εξαγορά της Viv Labs, μία εταιρεία την οποία είχε ιδρύσει ένας από τους δημιουργούς του Siri της Apple. Η Samsung σκοπεύει να ενσωματώσει την πλατφόρμα AI στα νέα Galaxy 8 και να επεκτείνει τις υπηρεσίες φωνητικού βοηθού σε οικιακές συσκευές και συσκευές με wearable τεχνολογία.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, η Samsung βασίζεται στην επιτυχία του Galaxy 8 προκειμένου να ξεπεράσει την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που είχε προκληθεί με το πρόβλημα στα Galaxy Note 7. Τόσο επενδυτές όσο και αναλυτές υποστηρίζουν ότι το Galaxy 8 θα πρέπει να είναι μια άρτια συσκευή εάν η εταιρεία θέλει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Η Samsung δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία σχετικά με το τι είδους υπηρεσίες θα προσφέρονται μέσω του ψηφιακού βοηθού που θα είναι ενσωματωμένο στο επερχόμενο smartphone της.

«Οι προγραμματιστές θα μπορούν να συνδέουν και να ανεβάζουν υπηρεσίες στο εργαλείο μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Samsung Ρι Ίντζονγκ κατά τη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τον ψηφιακό βοηθό.

«Ακόμα κι αν η Samsung δεν κάνει κάτι από μόνη της, όσο περισσότερες υπηρεσίες συνδεθούν τόσο πιο έξυπνη θα γίνεται η τεχνολογία, θα μαθαίνει νέες υπηρεσίες και θα τις παρέχει στους χρήστες με ευκολία».

Το Galaxy 8 με τον ενσωματωμένο ψηφιακό βοηθό Viv αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του επόμενου έτους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC