Και το λάπτοπ θέλει φροντίδα -4 συμβουλές για να σου κρατήσει περισσότερο

Και το λάπτοπ θέλει φροντίδα -4 συμβουλές για να σου κρατήσει περισσότερο

Τα λάπτοπ είτε είναι εργαλεία δουλειάς, είτε μέσα διασκέδασης έχουν γίνει για όλους απαραίτητα.

Βέβαια, αυτές οι φορητές συσκευές έχουν ευαίσθητα εξαρτήματα τα οποία αν παραμελήσεις απ΄τη στιγμή της αγοράς, θα σου εμφανίσουν προβλήματα μελλοντικά και το πιθανότερο είναι είτε το λάπτοπ σου να υπολειτουργεί είτε να χρειάζεται αντικατάσταση – εκτός κι αν τη γλιτώσεις με μια επισκευή.

Προκειμένου να προλάβεις όλα τα παραπάνω και περισσότερο τα έξοδα, αλλά και το ενδεχόμενο απώλειας των προσωπικών και επαγγελματικών σου αρχείων, σε συμβουλεύω:

-Να απενεργοποιείς πάντοτε τη συσκευή πριν αφαιρέσεις την μπαταρία.
-Να μην το αφήνεις ποτέ να καταναλώνει όλη την μπαταρία και να φτάνει στο 0%, που σημαίνει ότι θα απενεργοποιηθεί αυτόματα.
-Να καθαρίζεις το εσωτερικό του ώστε να μην συσσωρεύεται βρωμιά και σκόνη που θα αυξήσει τη θερμοκρασία του την ώρα που λειτουργεί.
-Τέλος, να προμηθευτείς μια βάση με ανεμιστήρες που δεν θα επιτρέπουν στο λάπτοπ να καίει όταν λειτουργεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC