Οι Ρώσοι έφτιαξαν ρομπότ συνοριοφύλακα που σκοτώνει τα πάντα στα 7 χλμ

Οι Ρώσοι έφτιαξαν ρομπότ συνοριοφύλακα που σκοτώνει τα πάντα στα 7 χλμ

Έναν ανίκητο φρουρό θα βάλουν στα σύνορά τους οι Ρώσοι. Πρόκειται για ρωσικής κατασκευής ρομπότ το οποίο έχει την δυνατότητα να ανιχνεύει και να εξουδετερώνει οποιαδήποτε ανθρώπινη παρουσία σε ακτίνα 7 χλμ.

Το ρομπότ μπορεί να καταστρέψει ότι κινείται και πετά σε χαμηλό ύψος στα ρωσικά σύνορα και μάλιστα μπορεί να αποκρυπτογραφεί την προέλευση της απειλής είτε πρόκειται για άνθρωπο είτε για drone.

To νέο ρωσικό όπλο θα είναι εξοπλισμένο με θερμικές, έγχρωμες και ασπρόμαυρες κάμερες, ενώ σύμφωνα με τον επικεφαλής μηχανικό του project, Dmitry Perminov θα μπορεί εκτός από ανθρώπους να εξολοθρεύει και αυτοκίνητα, ως την απόσταση των 10 χλμ.

Μάλιστα για το ρομπότ δολοφόνος έχει ήδη υπάρξει ενδιαφέρον και από ρωσικές πετρελαϊκές εταιρείες η οποίες επιθυμούν να το εντάξουν στα συστήματα φύλαξης τους.

Ειδικό software στο ρομπότ θα του επιτρέπει να ξεχωρίζει τους εχθρούς από τους συμμάχους.

1 comments
denvertZ007
denvertZ007

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟ;ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ,Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ,ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ...

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC