Τα πέδιλα που μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε… snowmobile!

Τα πέδιλα που μετατρέπουν το αυτοκίνητο σε… snowmobile!

Μετά από ένα πολύ σκληρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε και την Ελλάδα (κάποιες περιοχές ταλαιπωρούνται ακόμα από τα χιόνια) πάρα πολλές ήταν οι περιπτώσεις οδηγών που κόλλησαν μέσα στα οχήματα τους και δεν μπόρεσαν να τα θέσουν σε κίνηση.

Σε τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά και άλλα που έχουν να κάνουν με τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν την οδήγηση, έρχεται να δώσει λύση η κατασκευή της AD Boivin στην Αμερική.

Τα πέδιλα για αυτοκίνητο είναι πλέον γεγονός. Μπαίνουν πάρα πολύ εύκολα χωρίς να πρέπει ο οδηγός να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια και του δίνει την δυνατότητα να κινεί κανονικά το όχημα του ακόμα και πάνω στα χιόνια σαν να είχε snowmobile. Προς το παρόν η κατασκευή δουλεύει σε αμάξια 4χ4 αλλά και σε ορισμένα SUV και μπορεί να χρησιμοποιηθεί -εκτός από τα χιόνια- στην άμμο, στο χώμα, στον κανονικό δρόμο και στη λάσπη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC