Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά κινητών Galaxy A

Η Samsung παρουσίασε τη νέα σειρά κινητών Galaxy A

Τη νέα σειρά smartphones Galaxy A παρουσίασε η Samsung στοχεύοντας κατά κύριο λόγο στο νεανικό κοινό που αναζητά σύγχρονες συσκευές οι οποίες όμως δεν κοστίζουν μια περιουσία.

Η σειρά αποτελείται όπως και προηγουμένως από τα A3, A5 και A7. Το A7 είναι και η μεγαλύτερη συσκευή καθώς διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών, το A5 οθόνη 5,2 ιντσών, ενώ τέλος το «μικρό» A3 οθόνη 4,7 ιντσών.

Οι εκδόσεις του 2017 έρχονται με σημαντικές αναβαθμίσεις όπως η αντοχή σε νερό και σκόνη και βελτιωμένες κάμερες.

galslxxa2

Οι δύο μεγαλύτερες συσκευές A5 και A7 διαθέτουν επεξεργαστή 1.9GHz, εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 32GB, μνήμη RAM 3GB, ενώ από την άλλη το A3 έρχεται με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.6GHz ο οποίος συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM και αποθηκευτικό χώρο 16GB.

Από την άλλη, και οι 3 συσκευές διαθέτουν τη νέου τύπου θύρα USB Type-C καθώς και εμπρόσθια, αλλά και οπίσθια κάμερα 16 megapixel.

galslxxa3

Η Samsung επέλεξε ωστόσο να πριμοδοτήσει μόνο τις δύο μεγαλύτερες συσκευές με την τεχνολογία ταχυφόρτισης.

galslxxa4

Οι συσκευές θα γίνουν διαθέσιμες στην Ρωσία στις αρχές του Ιανουαρίου και σταδιακά θα κυκλοφορήσουν και στις υπόλοιπες χώρες. Οι τιμές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC