Αλλάζουν όλα στη διαδικτυακή διαφήμιση – Ο ρόλος της Adverto

Αλλάζουν όλα στη διαδικτυακή διαφήμιση – Ο ρόλος της Adverto

Ποια είναι η Adverto και τι αλλάζει στη διαδικτυακή διαφήμιση

Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο είστε επιχειρηματίας, μένετε στην Αθήνα, αναζητάτε τρόπους για να προωθήσετε τις δραστηριότητες σας μέσω του διαδικτύου & κάνατε click σε μια έμμεση διαφήμιση μας.

Είμαστε η Adverto, διαφημιστική εταιρεία με έδρα την Αθήνα και εξειδικευόμαστε στο native marketing.

Αξιοποιούμε τη δύναμη του περιεχομένου, τις συνεργασίες μας με τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites στην χώρα, αλλά και τις παραδοσιακές διαφημίσεις μέσω Google & Facebook, προκειμένου  να προωθήσουμε αποτελεσματικά τις δραστηριότητες των πελατών μας.

Οι υποψήφιοι πελάτες σας, έχουν αποκτήσει ανοσία στις παραδοσιακές διαφημίσεις. Διαβάζουν όμως ενημερωτικά άρθρα (εφόσον τους κεντρίσουν την περιέργεια!)

Αν η επιχείρησή σας διαθέτει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, είναι 100% σίγουρο πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να την εκτοξεύσετε, μεγιστοποιώντας το αποτέλεσμα της διαφημιστικής σας δαπάνης.

Τι θα κάνουμε για την επιχείρησή σας

1. Θα βελτιστοποιήσουμε -αν κριθεί απαραίτητο- τα εμπορικά σας μηνύματα & την ιστοσελίδα σας.

2. Θα γράψουμε εμπορικά δημοσιογραφικά κείμενα (advertorials) που οι υποψήφιοι πελάτες σας, θα θέλουν να διαβάσουν.

3. Θα δημοσιεύσουμε αυτά τα κείμενα στα μεγαλύτερα και πλέον καταξιωμένα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης.

4. Θα ενισχύσουμε την αναγνωσιμότητα των advertorials με στοχευμένες καμπάνιες μέσω Google & Facebook.

Πόσο θα σας κοστίσει;

Συνήθως, ξεκινάμε με μια πολύ μικρή δαπάνη, προκειμένου κάθε νέα επιχείρηση να γνωρίσει την δύναμη των υπηρεσιών μας.  Αυτή την περίοδο δεν υπάρχει όριο δαπάνης για νέα projects που αναλαμβάνουμε.

Πως μπορείτε να μάθετε περισσότερα;

Θα χαρούμε να σας κάνουμε μια δωρεάν παρουσίαση των υπηρεσιών μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο adverto.gr και να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 2109326670. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στο www.adverto.gr

 

Εμείς για τη δημοσίευση του advertorial που μόλις διαβάσατε επιλέξαμε το techit.gr .

Το techit.gr επιλέχθηκε γιατί είναι εξειδικευμένο blog τεχνολογίας, που μας προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις για την προβολή των πελατών μας.

Πρόσθετα σύνδεσμοι (links) προς την ιστοσελίδα μας, που περιέχονται σε άρθρα του techit.gr έχουν εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης πχ: διαδικτυακή διαφήμιση.

Για τα δικά σας κείμενα, θα σας προτείνουμε τις ιδανικότερες επιλογές & θα σας παρέχουμε  μεγάλες εκπτώσεις που έχουμε εξασφαλίσει από τα ΜΜΕ για τους πελάτες μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC