22χρονος φοιτητής έβαλε τα γυαλιά στο Hollywood: Έφτιαξε μόνος του την πιο άρτια 3D animation ταινία μικρού μήκους

22χρονος φοιτητής έβαλε τα γυαλιά στο Hollywood: Έφτιαξε μόνος του την πιο άρτια 3D animation ταινία μικρού μήκους

Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πιο δύσκολες, πολύπλοκες και πολυέξοδες παραγωγές του Holywood.

Ωστόσο, ένας 22χρονος Γερμανός ονόματι Kaleb Lechowski, σπουδαστής digital film design, κατάφερε να δημιουργήσει, στο πρώτο κιόλας έτος των σπουδών του, μια εξάλεπτη 3D animation ταινία, εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένη ψηφιακά.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο άρτιο και εντυπωσιακό που δύσκολα μπόρεσαν οι καθηγητές του να πιστέψουν ότι επρόκειτο για project ενός και μόνο φοιτητή.

Η ταινία έγινε η αφορμή για να ασχοληθούν μαζί μεγάλα στούντιο παραγωγής ταινιών και αυτή τη στιγμή ο νεαρός Γερμανός βρίσκεται επικεφαλής μιας ομάδας επιφορτισμένης με τη μεταφορά του project σε κανονικής διάρκειας ταινία.

Ο τίτλος της είναι «R’ha», όλα τα 3D animation και το design έγιναν από τον ίδιο, ενώ η μουσική επένδυση χρεώνεται στον Hartmut Zeller και οι φωνές στον Dave Masterson.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ολόκληρη την ταινία, μία συνέντευξη του νεαρού Γερμανού, καθώς και μία καταγραφή «behind the scenes» της διαδικασίας παραγωγής της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC