25 δισ. downloads για το AppStore!

25 δισ. downloads για το AppStore!
Η Apple ανακοίνωσε ότι το … ηλεκτρονικό της κατάστημα, App Store που έχει ξεπεράσει πλέον τα 25 δισεκατομμύρια downloads.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple γνωστό και ως AppStore ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2008 και είναι διαθέσιμο μόνο για όλες τις iOS συσκευές που κυκλοφορούν. Διαθέτει πλέον χιλιάδες εφαρμογές οι οποίες είναι χωρισμένες σε 20 κατηγορίες όπως παιχνίδια, νέα κοινωνική δικτύωση, αθλήματα, ταξίδια και πολλά άλλα.
Όπως φαίνεται μέχρι τώρα δημοφιλέστερη επι πληρωμή εφαρμογή είναι το δημοφιλές παιχνίδι Angry Birds ενώ κορυφαία δωρεάν εφαρμογή δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την εφαρμογή του Facebook.
Επίσης εταιρία ανακοίνωσε πως θα δώσει μία δωροεπιταγή 10.000$ στον χρήστη που την 25δισεκατομυριοστή εφαρμογή.

Τέλος τα downloads των εφαρμογών έχουν υπερδιπλασιαστεί από τον περασμένο χρόνο και αυτό συμβαίνει γιατί έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πωλήσεις των iOS συσκευών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC