3 εκατομμύρια νέοι χρήστες στο Playstation Network!

3 εκατομμύρια νέοι χρήστες στο Playstation Network!

Παρά τα διάφορα προβλήματα που είχε η Sony με το δίκτυό της, οι χρήστες αυξήθηκαν.

Πριν λίγους μήνες το Playstation … Network έπεσε θύμα συνεχόμενων επιθέσεων χάκερ με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός λειτουργίας για πάνω από 1 μήνα, πράγμα που σίγουρα έκανε τους χρήστες  όχι και πολύ χαρούμενους με τη Sony.

Απ’ οτι φαίνεται όμως λίγους μήνες αργότερα, το γεγονός αυτό, αν και αρχικά έδειχνε οτι θα επηρεάσει τη Sony αρνητικά, σύμφωνα με ανακοίνωσή της συνέβη ακριβώς το αντίθετο αφού σημείωσε αύξηση των χρηστών της στα 3 εκατομμύρια.

Έτσι σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της, Howard Stringer, πλέον το PSN είναι πιο δημοφιλές από ότι πριν την επίθεση που δέχθηκε αφού οι ειδικοί κατάφεραν να το κάνουν καλύτερο και ασφαλέστερο από οτι ήταν, ενώ και οι πωλήσεις του PlayStation 3, σύμφωνα με τον Stringer, έχουν σημειώσει αύξηση παρά τα διάφορα προβλήματα ασφαλείας που είχε στο παρελθόν…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC