Ανακοινώθηκε το Doom: The Dark Ages

Ανακοινώθηκε το Doom: The Dark Ages

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, η Microsoft και η Bethesda ανακοίνωσαν επίσημα το Doom: The Dark Ages.

Πρόκειται για prequel του Doom που κυκλοφόρησε το 2016. Αυτή τη φορά, οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του πανίσχυρου Slayer καθώς μάχονται ορδές δαιμόνων σε ένα επικό, κινηματογραφικό παραμύθι θεών, βασιλιάδων και τεράτων. Αυξάνοντας διαδοχικά τις υπεράνθρωπες ικανότητές του και το εντυπωσιακό οπλοστάσιό του, ο Slayer θα καλέσει επίσης τον κολοσσιαίο Atlan mech του για να πολεμήσει με γιγαντιαία θηρία, ενώ θα κατακτήσει για μια ακόμα φορά τους ουρανούς με το φοβερό του άλογο: έναν cybernetic πολεμικό δράκο.

Το Doom: The Dark Ages θα κυκλοφορήσει το 2025 για PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη ημέρα του στο Game Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC