Nokia Lumia 928: Βίντεο-συγκριτικό με Galaxy S3 και iPhone 5

Nokia Lumia 928: Βίντεο-συγκριτικό με Galaxy S3 και iPhone 5

lumiaΈνα νέο συγκριτικό βίντεο των δυνατοτήτων του επερχόμενου Lumia 928 έδωσε στη δημοσιότητα η Nokia. Το smartphone, που αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του σε λίγες μέρες στην Αμερική, πλέον διαθέτει τη δική του ενότητα στην ιστοσελίδα της Nokia, εκεί όπου αναφέρεται πως διαθέτει κάμερα των 8.7 megapixel με Pureview, Carl Zeiss και Optical Image Stabilization (OIS).

Περισσότερο ενδιαφέρον όμως φαίνεται πως έχει το video που είναι διαθέσιμο από την ίδια σελίδα, μέσω του οποίου η εταιρεία συγκρίνει την επερχόμενη αυτή συσκευή και τις δυνατότητες λήψης βίντεο υπό χαμηλές συνθήκες φωτισμού με τα Galaxy S3 της Samsung και iPhone 5 της Apple. Όπως είναι φυσικό, η εταιρεία αναδεικνύει νικητή το δικό της δημιούργημα, μιας και το βίντεο που έχει απαθανατιστεί με το Lumia 928 δείχνει να έχει εντονότερα χρώματα αλλά και καλύτερη ευκρίνεια σε χαμηλό φωτισμό.

Πηγή:phonearena.com (myphone) 

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC