Το A10 Fusion Chip της Apple αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον ανταγωνισμό

Το A10 Fusion Chip της Apple αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον ανταγωνισμό

Tα iPhone 7 και iPhone 7 Plus διαθέτουν 64-bit four-core επεξεργαστή A10 fusion με νέα αρχιτεκτονική που προσφέρει 40% ταχύτερες επιδόσεις CPU σε σχέση με τον Α9. Η Apple μάλιστα δηλώνει πως είναι το ισχυρότερο chip που έχει μπει ποτέ σε smartphone.

Μπορεί η παραπάνω λοιπόν δήλωση της Apple να ευσταθεί; Και αν ναι, τι σημαίνει αυτό για τον ανταγωνισμό;

Πρόσφατα Geekbench τόσο του iPhone 7 Plus όσο και του iPhone 7 αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά περίτρανα πως τα chip που σχεδιάζει η Apple δεν έχουν απλά ανταγωνισμό μιας και για ακόμη μια φορά έρχονται πρώτα και μάλιστα με διαφορά.

Πιο συγκεκριμένα το iPhone 7 Plus με τα 3GB RAM στο Geekbench 4 έδωσε πραγματικά εντυπωσιακούς αριθμούς (3233 στην απόδοση του ενός πυρήνα και 5363 στους πολλαπλούς).

Στην αντίπερα όχθη το Galaxy Note 7 με τον Exypnos επεξεργαστή φτάνει το iPhone 7 Plus μόλις στα μισά στην απόδοση του ενός πυρήνα την ίδια ώρα που το OnePlus 3 έχει σκορ 1700 στον έναν πυρήνα και λίγο πάνω από 4000 στους πολλαπλούς με το Snapdragon 820 chip, μένοντας και αυτό με την σειρά του πολύ πίσω.

Αν αναρωτιέστε τώρα για το iPhone 7 με τα 2 GB RAM, απλά να σας πούμε πως και εκεί το A10 Fusion Chip της Apple αφήνει χιλιόμετρα πίσω τον ανταγωνισμό κάνοντας ειδικά τον Qualcomm Snapdragon 820 SoC των Android συσκευών να δείχνει πολύ κακός.

Το iPhone 7 λοιπόν στο AnTuTu benchmark κατάφερε να σημειώσει το εντυπωσιακό σκορ των 178,397 πόντων.

Αν αναρωτιέστε που βρίσκετε ο ανταγωνισμός και εδώ απλά δείτε το παρακάτω:

okq1c30a

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC