Αγωγή της British Telecom στην Valve για το Steam

Αγωγή της British Telecom στην Valve για το Steam

Την κατηγορεί ότι αντέγραψε πατέντες της.

Η British Telecom άσκησε αγωγή ενάντια στην Valve με την κατηγορία ότι η τελευταία χρησιμοποιεί τεχνολογίες της για διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα Steam Library, Steam Chat, Steam Messaging και Steam Broadcasting.

Στην αγωγή της, η British Telecom κατηγορεί την Valve ότι έχει αντιγράψει τις πατέντες που η ίδια χρησιμοποιεί, όπως την πατέντα Gittins, με την οποία οι χρήστες δέχονται games Και βίντεο που προέρχεται από πολλαπλές υπηρεσίες συνδρομής. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της κατηγορίας, υπάρχει και μια δεύτερη πατέντα που αντιγράφεται, η Newton, η οποία δίνει πληροφορίες και δεδομένα σε χρήστες με αξιόπιστο τρόπο και τα αποθηκεύει στον server.

Η British Telecom κατηγορεί την Valve και για την αντιγραφή δύο ακόμη τεχνολογιών. Της πατέντας Beddus που παρέχει διαφορετικά πρωτόκολλα ελέγχου χρηστών (κατάσταση χρήστη, logout κτλ.) και τέλος την πατέντα Buckley, ένα σύστημα πολλαπλής ταυτόχρονης εμφάνισης πληροφοριών σε πολλούς χρήστες ταυτόχρονα, που περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο υπολογιστές. Αυτό προφανώς έχει να κάνει με το multiplayer.

Το παράδοξο είναι ότι δίκτυα όπως τα Battle.net, Origin, YouTube και πολλά άλλα ακόμη παρέχουν παρόμοιες πληροφορίες αλλά η British Telecom δεν έχει ασκήσει αγωγή απέναντί τους (ακόμα). Τέλος, η Βρετανική εταιρεία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Valve από τον Οκτώβριο του 2015, χωρίς επιτυχία, γι’ αυτό άλλωστε προχώρησε σε αγωγή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC