Ακόμα καλύτερο προφίλ στο Instagram

Ακόμα καλύτερο προφίλ στο Instagram

Yπάρχουν μερικά εύκολα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε και να βελτιώσετε το προφίλ σας.

Το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη φτιάξει ένα προφίλ της επιχείρησής σας στο Instagram, κι αν όχι, τότε φτιάξτε αμέσως, έχετε αργήσει. Όπως και να έχει, υπάρχουν μερικά εύκολα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε και να βελτιώσετε το προφίλ σας.

Όχι μόνο φωτογραφίες φαγητών
Αν έχετε εστιατόριο, μάλλον ανεβάζετε συχνά φωτογραφίες με τα πιάτα σας. Αν έχετε μπαρ, τα πιο εντυπωσιακά σας κοκτέιλ. Όμως, το να ανεβάζετε μόνο τα προϊόντα του μαγαζιού σας δεν φτάνει και μπορεί να κουράσει. Ανεβάστε, λοιπόν, φωτογραφίες με το χώρο, τους υπαλλήλους σας ή τη θέα από το μαγαζί.

Χρησιμοποιήστε Hashtags
Στο Instagram δεν γίνεται να παραλείπετε τις ετικέτες, καθώς είναι ο σίγουρος τρόπος να δουν τη φωτογραφία σας όλο και περισσότεροι. Γι αυτό, λοιπόν, χρησιμοποιήστε σίγουρα το όνομα του μαγαζιού ως hashtag, την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και μερικές ακόμα λέξεις, σχετικές με το περιεχόμενο του post.

Διοργανώστε διαγωνισμούς με δώρα
Μια στο τόσο πρέπει να ευχαριστείτε έμπρακτα τους followers σας, ειδικά αν θέλετε να γίνουν οι επόμενοι πελάτες σας. Διοργανώστε, λοιπόν, έναν διαδικτυακό διαγωνισμό με Likes και σχόλια και κεράστε τους το επόμενο γεύμα τους.

Ενθαρρύνετε το διάλογο
Μέσα από τα post σας μπορείτε να παροτρύνετε τους followers σας να σχολιάσουν και να σας που την άποψή τους. Μία ερώτηση στη λεζάντα της φωτογραφίας μπορεί να ξεκινήσει το διάλογο, όπως «Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο σας κοκτέιλ;» ή «Ασιατική ή Μεξικάνικη κουζίνα ;». Όσοι περισσότεροι απαντήσουν, τόσο περισσότεροι θα δουν τη φωτογραφία, άρα το προφίλ, άρα και το μαγαζί σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC