Ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και έλεγχος του κόστους

Ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και έλεγχος του κόστους
 
Πιο φθηνές υπηρεσίες φωνής & SMS, αλλά και χρήση δεδομένων απολαμβάνουν από την 1η Ιουλίου 2012 όλοι οι συνδρομητές της Cosmote που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα, επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο η υπηρεσία «Cosmote Roaming Data Limit» για καλύτερο έλεγχο του κόστους όταν χρησιμοποιούν το κινητό τους στο εξωτερικό.

Όλοι οι συνδρομητές Cosmote που ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση επωφελούνται από χαμηλότερες χρεώσεις έως 27% στις υπηρεσίες φωνής & SMS και 57% στη χρήση δεδομένων.

Αλλά και σε όλες τις χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η Cosmoteπροσφέρει έως 30 Σεπτεμβρίου 2012 σε όλους τους συνδρομητές της 43% έκπτωση στη χρήση δεδομένων μειώνοντας την ογκοχρέωση σε 4 ευρώ/ΜΒ.

Παράλληλα, από 1η Ιουλίου 2012, η υπηρεσία «Cosmote Roaming Data Limit» επεκτείνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου προσφέροντας στους συνδρομητές συμβολαίου καλύτερο έλεγχο κόστους για χρήση δεδομένων στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται ότι η υπηρεσία ενημερώνει αυτόματα με μήνυμα τον καταναλωτή όταν πλησιάζει το όριο χρήσης των 62 ευρώ, ώστε να αποφύγει τυχόν ψηλές χρεώσεις.

Για όσους θέλουν να μιλούν με την άνεσή τους όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, καθώς και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς, η υπηρεσία «Cosmote Traveller» δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας και στο εξωτερικό. Για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το Internet χωρίς άγχος η υπηρεσία «Cosmote Travel & Surf», προσφέρει απόλυτο έλεγχο κόστους με πολύ χαμηλές χρεώσεις για χρήση Internet στην Ευρώπη, επιλέγοντας ημερήσια πακέτα πρόσβασης.

Με τις παραπάνω μειώσεις στις χρεώσεις των υπηρεσιών περιαγωγής, οι συνδρομητές της Cosmote έχουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και έλεγχο κόστους και στο εξωτερικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC