Ακυρώθηκε η έκδοση του Galaxy SIII με 64GB

Ακυρώθηκε η έκδοση του Galaxy SIII με 64GB
 
Η Samsung αρχικά είχε ανακοινώσει πως θα κυκλοφορήσει το Galaxy SIII σε τρεις εκδόσεις, με χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB. Όπως όλα δείχνουν όμως η έκδοση των 64GB δεν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα.

Το διαδικτυακό κατάστημα Expansys UK ακύρωσε όλες τις προ-παραγγελίες για το SIII αφού σύμφωνα με αυτούς, η κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να μην κυκλοφορήσει τη συσκευή.

Πολύ πιθανό η Samsung να μην έμεινε ικανοποιημένη από τις παραγγελίες της συσκευής και αποφάσισε πως το κέρδος της σε περίπτωση που κυκλοφορούσε θα ήταν μηδαμινό.

Πράγμα απολύτως λογικό αν αναλογιστούμε πως το SIII διαθέτει υποδοχή καρτών microSD, πράγμα που σημαίνει πως οι χρήστες των συσκευών με 16GB ή 32GB μπορούν να επεκτείνουν την μνήμη της συσκευής τους χωρίς να χρειαστεί να ξοδευτούν.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_967.jpeg?w=1110

Υπάρχει πάντα βέβαια η πιθανότητα να πρόκειται για παρεξήγηση μεταξύ της Samsung και του online καταστήματος και η συσκευή τελικά να κυκλοφορήσει, κάτι τέτοιο όμως θεωρείται εξαιρετικά απίθανο, δεδομένης και της φήμης του Expansys UK.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/07/fetcher_1055.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC