Αλλαγές στους διαχειριστές των Facebook Pages

Αλλαγές στους διαχειριστές των Facebook Pages
 
Σε μια πολύ σημαντική αλλαγή σχετικά με τη διαχείριση των σελίδων του προχώρησε το Facebook αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την χρηστικότητα τους.

Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία εφεξής θα υπάρχουν διάφορα είδη διαχειριστών σελίδων με τον καθένας από αυτούς να μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Μέχρι τώρα κάθε διαχειριστής σελίδας είχε πλήρη δικαιώματα. Μπορούσε με άλλα λόγια ακόμη και τον δημιουργό της να απομακρύνει από αυτήν.

Με τις νέες ρυθμίσεις όμως, υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διαχειριστών. Το καθένα από αυτά έχει διαφορετικά δικαιώματα. Μπορεί δηλαδή από το να κάνει δημοσιεύσεις και να προσθέτει και να αφαιρεί άλλους διαχειριστές μέχρι να έχει μόνο το δικαίωμα να βλέπει τα στατιστικά της.

Το γεγονός δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μιας σελίδας να προσθέσει άφοβα επιπλέον διαχειριστές χωρίς να φοβάται ότι από κάποιο λάθος τους ή κακόβουλη χρήση θα χάσει τον έλεγχο της.

Με άλλα λόγια θα μπορούν να ασχολούνται περισσότερα άτομα με κάθε σελίδα που όπως είναι φυσικό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο και πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/06/fetcher_111.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC