Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή του Instagram στο iOS

Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή του Instagram στο iOS

instaΝέες δυνατότητες στην υπηρεσία με το «Photos of You»

Η εφαρμογή του Instagram για το iOS αναβαθμίστηκε φέρνοντας μια νέα δυνατότητα με την ονομασία «Photos of You».Το νέο αυτό χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες κάθε φορά που ανεβάζουν μια φωτογραφία να έχουν την δυνατότητα να κάνουν tag και τα πρόσωπα που απεικονίζονται σε αυτή με παρόμοιο τρόπο που κάνουμε κάτι αντίστοιχο και στο Facebook.

Από την στιγμή που θα κάνετε tag κάποιον χρήστη αν έχει λογαριασμό στο Instagram η φωτογραφία αυτή θα εμφανίζεται στο προφίλ του σε ένα νέο section που έχει δημιουργηθεί και που ονομάζεται ’Photos of You’. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έτσι το προφίλ σας έτσι ώστε οι φωτογραφίες που σας εμφανίζουν να μην εμφανίζονται απ ευθείας αλλά μόνο μετά από έγκριση σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC