Αναβαθμίστηκε το Tweetbot για Mac

Αναβαθμίστηκε το Tweetbot για Mac
 
Το Tweetbot, ο γνωστός Twitter client για Mac αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.7 (ή alpha 5) και προσφέρει αρκετές νέες δυνατότητες. Αρχικά, η νέα έκδοση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν drafts, σώζοντας το κείμενο που έχουν γράψει ώστε να μπορούν να το τελειώσουν ή να το δημοσιεύσουν αργότερα.

Η εφαρμογή προσφέρει ακόμα και την δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων GIF, η οποία τώρα δεν γίνεται μέσω browser αλλά σε ξεχωριστό παράθυρο μέσα στην εφαρμογή. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν share τις συζητήσεις τους μέσω του Storify αλλά και να κάνουν edit το προφίλ τους μέσα από το Tweetbot.

Προς το παρόν το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει ενημερώσεις μέσω του Notification Center, κάτι που θα ενσωματωθεί στην τελική έκδοση, ενώ η 0.7 είναι και η τελευταία έκδοση του Tweetbot που υποστηρίζει το OS X Lion. Οι επόμενες εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν αποκλειστικά για το Mountain Lion.

Το Tweetbot είναι ακόμα σε Alpha έκδοση την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν στο tapbots.com/tweetbot_mac.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC