Αναβαθμίζεται η Ευρωπαϊκή έκδοση του HTC One X

Αναβαθμίζεται η Ευρωπαϊκή έκδοση του HTC One X
 
Λίγες ημέρες μετά την έναρξη των αναβαθμίσεων της αμερικάνικης έκδοσης της συσκευής από την AT&T, ήρθε η σειρά του ευρωπαϊκού μοντέλου. Η αναβάθμιση προσφέρει στους χρήστες την τελευταία έκδοση του Android Ice Cream Sandwich, 4.0.4 καθώς και το HTC Sense 4.1. Βεβαίως δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για την αναβάθμιση σε Android 4.1 Jelly Bean, με φήμες να μιλούν για

Πέρα από τις καθιερωμένες βελτιώσεις στις επιδόσεις και την απαλοιφή αρκετών bugs, η αναβάθμιση προσφέρει επίσης καλύτερες επιδόσεις στον browser, καλύτερη ποιότητα φωτογραφιών και νέα χαρακτηριστικά στην κάμερα, ενώ τώρα πια οι χρήστες μπορούν να παραμετροποιήσουν το κουμπί των πρόσφατων εφαρμογών ώστε να ανοίγει όποια εφαρμογή θέλουν. Κάποιοι χρήστες ακόμα έχουν ήδη παρατηρήσει βελτιώσεις στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αν και αντικειμενικά λίγες μέρες είναι πολύ λίγος χρόνος για να μπορεί να κριθεί το αν υπάρχει βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Μπορείτε να ελέγξετε αν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μέσω της υπηρεσίας ενημέρωσης της HTC, πηγαίνοντας στο menu της συσκευής και μετά «ρυθμίσεις», «σχετικά», «HTC Software Updates» και να πατήσετε την επιλογή «έλεγχος».

Να σημειώσουμε οτι προτείνεται μετά την αναβάθμιση να γίνει πλήρες wipe της συσκευής. Επειδή κατά το wipe θα χαθούν όλα τα δεδομένα σας, καλό θα είναι να πάρετε backup των επαφών, των μηνυμάτων σας καθώς και των υπόλοιπων δεδομένων. Για τις επαφές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη επιλογή της εφαρμογής επαφών, ενώ για τα μηνύματα υπάρχουν αρκετές δωρεάν εφαρμογές στο Play Store, όπως για παράδειγμα το SMS Backup and Restore.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_935.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC