Αναβαθμίζεται το Facebook Messenger για Android

Αναβαθμίζεται το Facebook Messenger για Android
 
Μια νέα υπηρεσία ετοιμάζεται να ενσωματώσει στο Messenger του κοινωνικού δικτύου, το Facebook η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν μέσα στο πρόγραμμα τα μηνύματα SMS που λαμβάνουν.

Εκπρόσωπος του κοινωνικού δικτύου δήλωσε στο The Verge πως «όποιο μήνυμα λαμβάνετε θα εμφανίζεται στον (Facebook) Messenger παράλληλα με τον κύριο SMS client».

Παράλληλα ανέφερε πως για ευνόητους λόγους τα SMS όμως δεν θα εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του κοινωνικού δικτύου, ούτε και στις άλλες εκδόσεις του Messenger, ούτε και θα προωθούνται στο Facebook.

Τα τηλέφωνα που αρχικά θα υποστηρίζουν αυτήν την υπηρεσία είναι τα HTC EVO 3D, HTC One X, HTC Wildfire S, LG Optimus Black, LG Optimus Hub, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy SIII και το Samsung Galaxy Y. Σύμφωνα με το Facebook στο μέλλον θα υποστηρίζονται ακόμα περισσότερες συσκευές.

Εκτός από αυτό, η νέα έκδοση θα διαθέτει μια κυλιόμενη μπάρα όπου θα μπορείτε να δείτε ποιοι φίλοι σας είναι online, νέα γραφικά στις συνομιλίες που θα τις εμφανίζουν με την μορφή διαλόγων και ένδειξη «last active» που θα σας ενημερώνει πότε ήταν η τελευταία φορά που ήταν διαθέσιμος online κάποιος φίλος σας.

Ταυτόχρονα η εταιρεία ετοιμάζει μια νέα έκδοση για iOS θα είναι σύντομα διαθέσιμη, αλλά δεν θα περιλαμβάνει την προβολή SMS αφού δεν το επιτρέπει το λειτουργικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC