Αναβαθμίζονται συσκευές της Samsung σε Jelly Bean

Αναβαθμίζονται συσκευές της Samsung σε Jelly Bean
 
Η ιστοσελίδα SamMobile, επικαλούμενη πηγές μέσα στην κορεάτικη εταιρία, δημοσίευσε αρκετές πληροφορίες για την αναβάθμιση κάποιων συσκευών της Samsung σε Jelly Bean.

Το πειραματικό firmware για το Galaxy S3 έχει ήδη περάσει επιτυχώς την φάση των δοκιμαστικών δοκιμές και η Samsung ήδη δουλεύει επάνω στην τελική έκδοση του λειτουργικού, κάτι που σημαίνει πως είναι μόνο θέμα χρόνου να δοθεί η επίσημη αναβάθμιση.

Όσον αφορά το Galaxy S2 τώρα οι δοκιμές συνεχίζονται με τις πρώτες ενδείξεις να είναι θετικές. Μην ξεχνάμε πως η συσκευή ακόμα σημειώνει ικανοποιητικές πωλήσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος η Samsung να μην προσφέρει το Android 4.1 στους χρήστες του. Αν τώρα για κάποιο λόγο αποφασίσει να μην την προσφέρει, τότε οι χρήστες του S2 θα πάρουν ένα value pack update.

Το ίδιο ισχύει και για το πρώτο Galaxy Note, οι δοκιμές είναι μεν ενθαρρυντικές αλλά σύμφωνα με τις πηγές του SamMobile ακόμα η Samsung δεν έχει ανακοινώσει το αν και πότε θα δώσει την αναβάθμιση.

Στο Galax Note IΙ τώρα τα πράγματα περιπλέκονται. Το software που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές της συσκευής είναι το 4.0 Ice Cream Sandwich, θεωρείται δεδομένο όμως πως εάν τυχόν η συσκευή δεν κυκλοφορήσει με Jelly Bean, η Samsung θα προσφέρει την αναβάθμιση λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/08/fetcher_931.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC