Ανακοινώθηκε το PS3 Super Slim

Ανακοινώθηκε το PS3 Super Slim
 
Αν και η κυκλοφορία του PS4 μάλλον αργεί ακόμη, η Sony αποφάσισε να παρουσιάσει κάτι ενδιάμεσο στην κοινότητα των gamers. Όπως φαίνεται λοιπόν, οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο του Tokyo Game Show 2012 λοιπόν η εταιρεία παρουσίασε μια πιο λεπτή έκδοση της δημοφιλούς κονσόλας. Πρόκειται για το PS3 Super Slim το οποίο είναι κατά 25% λεπτότερο σε σχέση με το κανονικό Slim και θα διατεθεί σε δύο εκδοχές.

Η πρώτη θα έχει σκληρό δίσκο χωρητικότητας 500GB ενώ η δεύτερη μόνο 12GB αλλά θα μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό σκληρό φτάνοντας μέχρι τα 250.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη Σεπτεμβρίου και θα κοστίζει είτε 230 είτε 300 ευρώ ανάλογα με την χωρητικότητα του δίσκου που θα επιλέξει ο χρήστης. Η ακριβότερη έκδοση όμως θα έχει επιπλέον ως δώρο το FIFA 13 η το Uncharted 3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC