Αναμένεται iPhone τεσσάρων ιντσών στα μέσα του 2016

Αναμένεται iPhone τεσσάρων ιντσών στα μέσα του 2016

Η φημολογία ότι η Apple θα ανανεώσει την γραμμή των 4 ιντσών iPhone της στα μέσα του 2016 βλέπει το φως της δημοσιότητας για ακόμη μια φορά.

Ο Kevin Wang, Director της IHS Technology Research αναφέρει σήμερα ότι το φημολογούμενο «iPhone 6c», αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μισά του 2016 με τις ίδιες ίντσες όπως το iPhone 5C. Δεν ανέφερε κάποια άλλη πληροφορία για την εν λόγω συσκευή.

Ο συγκεκριμένος αναλυτής έχει ένα πολύ καλό ιστορικό σε τέτοιες δηλώσεις αλλά πάντα υπάρχει το περιθώριο λάθους.

Η συγκεκριμένη δήλωση έρχεται να συμπληρώσει και τα όσα ανέφερε και ο άλλος γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo ο οποίος πιστεύει και αυτός πως η Apple θα κυκλοφορήσει μια τέτοια συσκευή τον επόμενο χρόνο.

Μάλιστα ο Kuo είχε αναφέρει πως η συσκευή αυτή – iPhone 6C – θα έρθει με έναν A9 επεξεργαστή και Touch ID ενσωμάτωση ενώ θα ακολουθήσει σχεδιαστικά το iPhone 5S.

Πηγή: appleworldhellas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC