Ανανεώθηκε το Mars Images για iOS και Android

Ανανεώθηκε το Mars Images για iOS και Android
 
Μια νέα εφαρμογή για smartphones σας δίνει την δυνατότητα να κατεβάζετε τις φωτογραφίες που λαμβάνει το Curiosity στον κόκκινο πλανήτη.

Η εφαρμογή «Mars Images» δεν είναι καινούρια, αφού μέχρι πρόσφατα προσέφερε στους χρήστες φωτογραφίες του Opportunity, από την προηγούμενη αποστολή στον Άρη. Με το τελευταίο update όμως προστέθηκε και η πιο πρόσφατη αποστολή της NASA, ενώ οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από τις ρυθμίσεις την αποστολή που τους ενδιαφέρει.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα sharing των φωτογραφιών μέσω email καθώς και η προβολή τους σε 3D για όσους διαθέτουν 3D γυαλιά. Βεβαίως και οι φωτογραφίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της NASA, η εφαρμογή όμως σας δίνει την δυνατότητα να τις κατεβάζετε άμεσα, όπου και να βρίσκεστε.

Developer της εφαρμογής είναι ο Mark Powell, υπεύθυνος του εργαστηρίου αεριοπροώθησης της NASA. Το «Mars Images» θα το βρείτε δωρεάν στο AppStore και στο Play Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC