Ανέπαφες συναλλαγές στον Κωτσόβολο

Ανέπαφες συναλλαγές στον Κωτσόβολο

Οι πελάτες της Κωτσόβολος, και κάτοχοι καρτών με το ειδικό σήμα των Ανέπαφων Συναλλαγών, θα μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους ευκολότερα και σε ελάχιστο χρόνο, απλά πλησιάζοντας την κάρτα τους στα ειδικά τερματικά.

Η εγκατάσταση τους πραγματοποιείται σταδιακά και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της αλυσίδας, έως τις 28 Μαρτίου 2014. Πλέον, η συναλλαγή πραγματοποιείται σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς οι πελάτες να χρειάζεται να αφήσουν την κάρτα από τα χέρια τους, ενώ, για μεγαλύτερη ευκολία, δεν απαιτείται η χρήση PIN ή υπογραφής για πληρωμές έως 25€.

Η εισαγωγή της τεχνολογίας ανέπαφων συναλλαγών στα καταστήματα Κωτσόβολος είναι μέρος της συνεχούς προσπάθειας της Κωτσόβολος να βελτιώνει την εξυπηρέτηση αλλά και τη συνολική εμπειρία των πελατών της μέσα στα σύγχρονα καταστήματα της αλυσίδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC