Άνοιξε το κατάστημα της VAGANZA στο Κολωνάκι!

Άνοιξε το κατάστημα της VAGANZA στο Κολωνάκι!

Το άνοιγμα του νέου φυσικού της καταστήματος στο Κολωνάκι ανακοίνωσε η VAGANZA.

Το κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του το προηγούμενο Σάββατο και βρίσκεται στην οδό Αλωπεκής 29 στο Κολωνάκι θα λειτουργήσει ως το πρώτο φυσικό σημείο πώλησης που θα φέρει το όνομα του γνωστού οίκου γυαλιών ηλίου στη χώρα μας.

VAGANZA: Η εταιρεία που άλλαξε τον τρόπο που αγοράζουμε γυαλιά ηλίου

Όταν πριν 2 χρόνια η VAGANZA ξεκίνησε, είχε να αντιμετωπίσει μια αντικειμενική δυσκολία. Πως πουλάς εξ’ αποστάσεως ένα προϊόν μόδας που ο μέσος καταναλωτής θέλει να το δοκιμάσει;  Σε αυτή την πρόκληση η VAGANZA βγήκε νικήτρια χάρη στην προσφορά εξαιρετικής ποιότητας γυαλιών ηλίου, ενός απίστευτου support και φυσικά χάρη στις χαμηλές τιμές που παίζουν και αυτές πολύ σημαντικό ρόλο. Ακόμη η δυνατότητα επιστροφής ή αλλαγής των γυαλιών «no questions asked» εντός 14 ημερών που συνεχίζει να προσφέρει το brand, ήταν και αυτή σημαντική για την επιτυχία.

Από τότε μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι. Η παρουσία στην αγορά της Μυκόνου έδωσε μεγάλη ώθηση στη VAGANZA στην Ελληνική αγορά, αφού τα γνώρισαν και τα φόρεσαν οι εγχώριοι celebrities, ενώ χάρη στους πρώτους «θαρραλέους» αγοραστές τα γυαλιά έφτασαν στα χέρια πολλών, που μέχρι τότε ήταν απρόθυμοι να αγοράσουν γυαλιά ηλίου από το διαδίκτυο χωρίς να τα δοκιμάσουν.

Το φιλόδοξο σχέδιο της VAGANZA μέσα από το άνοιγμα φυσικών καταστημάτων & επέκτασης σε άλλα προϊόντα μόδας

Το άνοιγμα του VAGANZA store στο Κολωνάκι, όπως μαθαίνει το techit.gr, είναι η αρχή ενός σχεδίου ταχείας ανάπτυξης του οίκου στην Ελληνική αγορά.

Η VAGANZA που έτσι και αλλιώς σχεδιάζει εντός του 2018 να επεκταθεί και πέρα από την κατηγορία των γυαλιών ηλίου, το 2019 σκοπεύει να ενισχύσει τη φυσική της παρουσία στην Ελλάδα με άνοιγμα καταστημάτων σε ένα από τα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πρωτεύουσας, στη Γλυφάδα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη Σαντορίνη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η VAGANZA για να γιορτάσει το άνοιγμα του πρώτου δικού της καταστήματος στην Ελλάδα, προσφέρει για λίγες ημέρες ολόκληρη τη νέα συλλογή της με εξαιρετικά μεγάλες εκπτώσεις.

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήματα: http://gr.vaganza.us/ & www.vaganza.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC